3 recomandari de carti pentru vacanta de vara

clinica stomatologica din sector 6
Interventii de chirurgie maxilo-faciala
iulie 13, 2020
remedii tensiune arteriala
Cauze si remedii pentru tensiunea arteriala scazuta in timpul sarcinii
iulie 16, 2020

3 recomandari de carti pentru vacanta de vara

Blog.PrintreCarti.ro

Iubitorii de lectura, care sunt in pana de idei cand vine vorba despre ce ar mai putea citi in concediu pot descoperi in randurile de mai jos cateva sugestii extrem de interesante de recomandari de carti cu adresa virtuala Blog.PrintreCarti.ro pe care si le pot cumpara. Este vorba despre titluri deosebite, care ii vor ajuta sa isi modeleze timpul intr-un mod frumos si, in acelasi ii vor ajuta sa isi modeleze imaginatia si orizonturile in privinta vietii si a relatiilor interpersonale!

Calatorind prin Europa de Est, de Gabriel Garcia Marquez

Calatoria din tarile socialiste din anul 1957 reprezinta o incursiune intr-un trecut in care lumea avea o alta culoare din punct de vedere social si politic, in comparatie cu prezentul. Cartea urmareste povestea unui jurnalist, correspondent al El Espectador, care se plimba impreuna cu un ziarist italian. Cititorii pot descoperi astfel modul in care s-au transformat tarile socialiste dupa incheierea celui de-al Doilea Razboi Mondial, iar diferentele sunt incredibile!

Privighetoarea, de Kristin Hannah, una dintre cele mai interesante recomandari de carti pentru concediu

Cu actiunea plasata de Kristin Hannah in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, cartea reprezinta istoria a 2 surori din Franta care isi risca propriile vieti pentru a-i salva pe cei din jur. Povestea devine din ce in ce mai complicata si mai interesanta pe masura ce femeilor li se alaturi si piloti ai trupelor aliate. Cum reusesc sa scape cu totii de invazia nazista? Raspunsul se regaseste abia la finalul cartii!

Recomandari de carti | Blog.PrintreCarti.ro

recomandari de carti

Less, de Andrew Sean Greer

Pe lista cartilor pe care iubitorii de lectura le mai pot lua in considerare se numara si ,,Less”, care a fost scrisa de castigatorul premiului Pulitzer in 2018. Este vorba despre un roman care urmareste firul narativ al unui barbat gay, care este vazut in societate drept un novelist ratat. Aproape de 50 ani, barbatul decide sa plece intr-o calatorie in jurul lumii, pentru a uita si pentru a evita problemele pe care le are acasa. Ce se intampla in timpul drumetiei? Acest lucru poate fi descoperit numai de cei care se bucura de cartea lui Greer.

Lista de recomandari de carti poate continua, insa avand cel putin titlurile anterior mentionate, oamenii se pot bucura de dupa-amieze si seri extrem de interesante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.