Interventii de chirurgie maxilo-faciala

igiena bebelus
Importanta igienei la bebelusi
iulie 3, 2020
Blog.PrintreCarti.ro
3 recomandari de carti pentru vacanta de vara
iulie 15, 2020

Interventii de chirurgie maxilo-faciala

clinica stomatologica din sector 6

Clinica stomatologica din sector 6 dispune de o echipa formata doar din profesionisti si de aparatura moderna. Aceasta formula de oameni pregatiti care lucreaza cu ajutorul aparaturii si a instrumentelor de inalta calitate a tratat o multime de pacienti de-a lungul anilor.

Echipa PlazaDent.ro face si interventii de chirurgie maxilo-faciala – medicii pregatiti fac fata la orice grad de dificultate ar avea afectiunile pacientilor.  Desi interventiile chirurgicale reprezinta un subiect delicat pentru multi, apelarea la acest fel de tratament este esentiala pentru anumite persoane, iar medicii din sectorul 6 al capitalei sunt intotdeauna pregatiti sa raspunda nevoilor lor.

Ce interventii chirurgicale imi pot face in clinica stomatologica din sector 6?

Initial, pacientul trebuie sa isi faca o programare pentru o consultatie. In acest fel, medicul specialist in chirurgie maxilo-faciala va stabili cu exactitate afectiunea, cauza si tratamentul.

Una dintre interventiile pe care stomatologii le pot asigura, de altfel una dintre cele mai simple, este extractia dentara. Concret, extractia consta in eliminarea unui dinte sau a unei masele problematice. Extractia simpla este de doua feluri, anume monoradiculara si pluriradiculare. Diferenta dintre cele doua tipuri se refera la dintele care urmeaza a fi extras, dupa cum urmeaza: extractia monoradiculara are in vedere dintii, dar cea pluriradiculara maselele.

Implantul dentar este o alta interventie specifica chirurgiei maxilo-faciale pe care un dentist in Drumul Taberei o poate realiza intr-un mod profesionist. Inainte de un implant, specialistul poate efectua operatiuni de sinus lift, augumentare laterala si grefare.

Dentist in Drumul Taberei | Clinica stomatologica din sector 6 | PlazaDent.ro

dentist Drumul Taberei

Daca pacientul se confrunta cu un abces dentar, va fi nevoie de o incizie. Abcesul poate fi vestibular, endobucal sau submandibular, insa toate tipurile pot fi tratate de catre specialistii din clinica mentionata.

Alte interventii chirurgicale pe care medicii le pot efectua sunt urmatoarele:

  • replantarea dintilor extrasi accidental printr-o lovitura;

  • frenectomia: eliminarea sau modificarea pozitiei pe care o are frenul, acesta indepartandu-se din apropierea dintilor;

  • rezectia apicala la frontali, premolari si molari;

  • biopsia incizionala/ excizionala;

  • extirparea tumoretelor;

  • inchiderea legaturii dintre sinusul maxilar si cavitatea orala;

  • extirparea unui chist dentar;

  • gingivectomia si gingivoplastia (refacerea tesutului gingival).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.