Avantajele serviciilor de inchirieri auto din aeroportul Otopeni

Azil de batrani privat
Chiar si persoanele in varsta pot avea depresie
aprilie 5, 2018
atractii turistice Tallinn
Motive pentru a vizita Tallinn – Estonia
aprilie 20, 2018

Avantajele serviciilor de inchirieri auto din aeroportul Otopeni

inchirieri auto din aeroport Otopeni

Pana nu demult, soferii de taxi din aeroport aveau un profit maxim. Oamenii se dadeau jos din avion si se urcau intr-un taxi pentru a ajunge la destinatie, in lipsa altei posibilitati. Acum insa exista servicii de inchirieri auto din aeroport Otopeni asigurate de profesionistii https://imarentals.ro/ care nu numai ca sunt sigure si foarte prompte, ci si avantajoase ca si pret. Care sunt celelalte avantaje ale serviciilor rent a car Otopeni?

  • Masina dorita poate fi obtinuta rapid, cu doar cateva click-uri pe pagina site-ului firmei specializata in acest sens, IMARentals.

  • Clientul va gasi masina dorita in flota auto a acestei companii. Va putea alege o masina de oras, 4×4, decapotabila, de lux, sau o Dacie pur romaneasca.

  • Clientul va sti ca a facut cea mai buna alegere. Masinile se afla in perfecta stare de functionare, nu prezinta defecte, sunt verificate in mod periodic, cauciucurile sunt schimbate in fucntie de anotimp, asigurarea si CASCO sunt platite, ITP-ul facut.

  • Serviciile rent a car aeroport Otopeni nu implica niciun cost suplimentar, preturile sunt competitive iar, pe perioade de inchiriere mai lungi, este chiar o solutie foarte buna sa inchirieze masini clientii.

  • Serviciile de inchiriere a masinii de la aeroport pot fi completate de detalii suplimentare. Clientul poate specifica daca au nevoie de un scaun pentru copil, de portbagaj pe masina, de GPS.

  • Masina poate fi utilizata fara probleme pe toata durata inchirierii, singurul lucru pe care trebuie sa il faca clientii este sa alimenteze cu carburant.

Cele mai bune servicii de inchirieri auto la cele mai bune preturi doar pe imarentals.ro

Asadar, acestea sunt cele mai importante avantaje ale inchirierii unei masini la aeroportul Otopeni. Cei mai multi clienti care opteaza pentru aceasta solutie sunt cei care se intorc in tara pentru o scurta vacanta, pentru a-i revedea pe cei dragi si pentru a vizita locurile natale, dar si cei care fac o calatorie de afaceri sau in scop turistic in tara. Cu siguranta niciun client nu va pleca inapoi dezamagit de serviciile rent a car de care a beneficiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.