Carti aducatoare de speranta

Cine mai poate oferi acum speranta in timpuri de restriste? Exista tot felul de specialisti, fiecare cu viziunea lui, care se ofera sa faca acest lucru, dar mai exista si carti care odata citite devin acea luminita de la capatul tunelului. Intr-adevar, o carte care vorbeste unui suflet zdrobit este o carte ce poate oferi speranta, lumina, pace, bucurie. Aveti astfel de carti, dati-le si altora! Cumpar carti din Bucuresti, iar daca sunteti locuitor al capitalei si aveti la indemana carti despre care stiti ca pot ajuta, nu ezitati sa le vindeti! Iata cateva exemple de acest fel!

De departe, unul dintre cei mai mari umanisti ai vremurilor noastre, Oliver Sacks, lasa cititorilor sa o mostenire nepretuita, ”Recunostinta”, o colectie de cinci eseuri despre aceasta virtute. Prin descrierea propriilor vulnerabilitati si frici, el ofera lumii o noua perspectiva asupra modului in care viata ar trebui traita dincolo de boala.

Cine caut speranta, o cauta in orice limba. Cartea ”Light Years” de James Salter nu a fost tradusa in limba romana, insa ar putea fi pentru ca este mult prea valoroasa ca sa nu fie descoperita lumii intregi. Modul in care autorul scrie este sustinut de sensibilitate si de frumusete, astfel incat este imposibil sa nu gasesti lumina citindu-l pe James Salter. Cuvintele sale se aseaza adanc in sufletul cititorului, revenind permanent in atentie, ca o stea pe intunecatul cer, ca o flacara in miez de noapte, care prin stralucirea ei, da exact acest lucru: speranta!

Cumpar carti din Bucuresti | cumparatori de carti vechi | www.anticariat-carti.com

cumpar carti din Bucuresti

Cei care obisnuiesc sa-l citeasca pe Fernando Pessoa stiu despre acesta ca a dus o viata reala banala si plictisitoare, insa a facut tot ce a vrut prin intermediul cuvintelor asternute pe pagini de carte. In romanul sau ”Cartea nelinistirii” el construieste o lume plina de detalii, o lume imaginara. Citindu-l, te plimbi cu mintea pe strazile Lisabonei si traiesti in marea metropola portugheza, atat de detaliata e descrierea. De unde vine speranta acestei carti? Tocmai din sustinerea ideii ca chiar si atunci cand simti ca nu traiesti deloc, traiesti, de fapt, mai mult decat altii.

Detineti aceste carti sau altele care v-au adus speranta si v-au luminat cararea? Vindeti! Noi suntem cumparatori de carti vechi si noi ca fac achizitii de carti in Bucuresti. Doar accesati www.anticariat-carti.com si aflati mai multe detalii despre acest lucru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.