Haina de blana naturala – varianta ecologica de a fi la moda

Carti aducatoare de speranta
octombrie 7, 2019
stomatologie copii
Prima vizita a bebelusului in cabinetul medicului dentist
octombrie 22, 2019
haine de blana pentru dama

Purtarea hainelor de blana poate fi considerata la moda si calda, dar exista mult mai multe motive pentru a alege o haina sau o vesta de blana naturala in favoarea altor tipuri de haine. Cea mai recenta tendinta a societatii actuale este aceea indreptata spre protejarea naturii si spre o viata care nu este baza pe consum excesiv de resurse. Atunci cand alegeti haine si accesorii de blana contribuiti la aceasta tendinta tot mai populara de a salva mediul!

Blana animalelor este un material natural care poate fi gasit in natura. Cand un animal isi pierde viata, pielea si blana sa se degradeaza in pamant. Acelasi lucru este valabil atunci cand vine vorba de hainele de blana. Blana din care este confectionata o haina se va degrada in mod natural atunci cand nu mai doriti sa o purtati sau atunci cand este mult prea deteriorata pentru a fi purtata.

Un alt motiv pentru care hainele de blana sunt ecologice este faptul ca acestea dureaza mult timp. Hainele obisnuite din materiale sintetice se deterioreaza dupa cativa ani, insa cele de blana sunt concepute pentru a dura o perioada lunga de timp. Asta inseamna ca nu va trebui sa cumparati haine noi decat daca doriti acest lucru, insa nu va fi o necesitate. De fapt, cele mai multe dintre hainele de blana pot fi transmise din generatie in generatie.

Hainele de blana sunt fabricate printr-un proces natural. Materialele artificiale sunt preparate cu ajutorul diverselor instalatii si substante chimice care polueaza extrem de mult. Intrucat animalele de blana sunt crescute pentru blana, nu mai este necesara o adevarata industrie care sa produca blana, deoarece aceasta este produsa in mod natural. Desigur, chiar si o blana naturala necesita tratamente, insa acestea sunt mai sigure pentru mediu.

Vesta de blana naturala | haine de blana pentru dama | www.carolinadesign.ro

vesta de blana naturala

Purtarea hainelor de blana naturala este uneori un subiect controversat, insa este o oportunitate de a avea un comportament ecologic si tot mai multi oameni incep sa poarte astfel de haine tocmai pentru a proteja planeta.

Daca doriti sa achizitionati haine de blana pentru dama ori accesorii, nu trebuie decat sa accesati www.carolinadesign.ro si sa alegeti din produsele afisate pe site. Desigur, puteti vizita si locatiile fizice ale magazinului Carolina Design din Timisoara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.