Ce reprezinta vopsitul ombre

Unul din cele mai des cerute servicii in cadrul salonului JoyaSalon.ro este cea care face referire la vopsit ombre. Aspectul parului obtinut prin tehnica vopsirii ombre este apreciat nu numai de catre femeile simple, ci si de catre marile actrite, prezentatoare TV, dar si modele. Aceasta este tehnica de vopsire care face ca parul sa arate ca si cum s-ar fi decolorat in mod naural spre varfuri, de la soare, apa, acel aspect pe care femeile il obtin mai ales pe perioada verii.

Acest efect a prins foarte mult la vedetele de la Hollywood si la manechine, fiind usor de intretinut si de obtinut cu ajutorul unor profesionisti cum sunt cei care reprezinta salonul http://joyasalon.ro/.

Motive pentru a alege si tu tehnica de vopsit ombre

In cel mai cunoscut si apreciat salon de infrumusetare sector 1, specialistii ofera clientelor tehnica de vopsire a parului ombre, aduca acel efect de umbra, in loc de efect de decolorare naturala. Ombre este un efect dramatic de culoare cu doua tonuri pentru par, mai intunecat in partea de sus si mai decolorat in partea de jos.

Partea superioara este culoarea naurala a parului, iar partea de jos este cu cateva nuante mai luminoasa. Acest stil de vopsit este versatil, personalizabil si ideal pentru femeile care pastreaza parul lung. Pot fi folosite doua, chiar trei nuante pentru fiecare suvita de par, astfel incat acestea sa se contopeasca si sa arate deosebit.

Vopsit ombre | salon de infrumusetare sector 1 | JoyaSalon.ro

vopsit ombre

Pentru femeile care sunt creative, aventuroase, pentru femeile care au un par sanatos si stralucitor si isi doresc un plus de frumuseste si sa iasa in evidenta, stilul ombre se va dovedi excelent. O alta tehnica de vopsire a parului, asemanatoare stilului ombre este balayage si face referire la “pictarea” parului. Aceasta tehnica este ideala pe orice culoare a parului, desi nu reprezinta chiar prima alegere pentru un brunet intens.

Balayage este o tehnica de pictare manuala si necesita un stilist cu experienta, care vede in meseria pe care o practica o adevarata arta. Aceasta tehnica este ideala pentru femeile sexy, care prefera sa aduca orice coafura la viata, sa invioreze un par fad si lipsit de stralucire. Indiferent de tehnica aleasa, specialistii salonului Joya se vor ocupa de cerintele fiecarei cliente in parte in mod profesionist si chiar artistic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.