Tratamente estetice de albire dentara in clinica stomatologica din sector 2

Unul din cele mai solicitate tratamente de estetica dentara in clinica stomatologica din sector 2 cu sediul online la adresa https://elveto-dent.ro este albirea dentara. Albirea dentara este foarte importanta pentru ca in societatea moderna contemporana se acorda o importanta crescuta infatisarii exterioare. Asadar, albirea dintilor este o procedura solicitata mai ales de catre persoanele care sunt supuse atentiei ochiului public, cat si de persoanele simple, care au un job ce presupune intalnirile cu clientii, colaboratorii si sustinerea unor discursuri in public.

Ce presupue albirea dentara si de ce este recomandata de specialistii de la clinica stomatologica sector 2

Tratamentele cosmetice de albirea a dintilor difera din punct de vedere al eficacitatii, costului, durabilitatii si efectelor secundare. Albirea dintilor se refera mai ales la aplicarea compusilor peroxidici pe dinti, cel mai important fiind peroxidul de hidrogen. In ceea ce priveste gradul de albire, acesta difera in functie de tipul petelor de pe dinti, de concentratia agentului de albire si de timpul in care acesta actiuneaza pe dinte, precum si de frecventa repetarii tratamentului.

Toate persoanele care apeleaza la serviciile celui mai renumit cabinet stomatologic din Colentina Elveto Dent trebuie sa stie ca albirea nu are afect asupra coroanelor dentare, lucrarilor protetice, practic asupra dintlor care nu sunt naurali. Candidatii ideali pentru albirea dentara sunt persoanele ce prezinta pe dinti pete maronii si galbui cauzate de cafea, ceai, alcool sau medicamente.

Clinica stomatologica din sector 2 |  Cabinet stomatologic din Colentina | Elveto-Dent.ro

cabinet stomatologic   din Colentina

Procedura de albire se executa in cadrul cabinetului de catre un dentist bun cu ajutorul unor instrumente specifice, in mai multe sedinte si cu rezultate exceptionale. Albirea cu laser este considerata a fi cea mai eficienta si mai sigura metoda de albire, in timp ce albirea dentara poate fi realizata si acasa cu ajutorul unor gutiere special create si a unor solutii oferite de medic, ce se aplica pe timpul noptii sau cateva ore pe zi, timp in care pacientii nu vorbesc si nu mananca.

In alta ordine de idei, cei care sunt interesati de albirea endodontica, adica de albirea unui dinte a carei culoare a fost afectata din cauza devitalizarii dintilor, exista si aceasta posibilitate: albirea interna a dintilor care se realizeaza in mai multe sedinte si care se va dovedi singura solutie eficienta in acest sens. In urma albirii dentare profesionale se vor evita alimentele si bauturile colorate, cafeaua, fumatul si se va pune accent pe o alimentatie sanatoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.