Cele mai frumoase plaje in apropiere de Monopoli, Puglia

salon de infrumusetare sector 1
Ce reprezinta vopsitul ombre
februarie 20, 2020
durata viata laptop
Care este durata de viata a unui calculator?
martie 4, 2020

Cele mai frumoase plaje in apropiere de Monopoli, Puglia

Porta Vecchia

Monopoli, Puglia este un pitoresc si vechi sat de pescuit, cu cladiri din piatra alba si biserici sculptate, care se afla la aproximativ 30 km sud de Bari in Puglia, in renumita Apulia din Italia. Aici turistii vor regasi cele mai frumoase plaje, unele fiind situate chiar in oras, in vreme ce altele sunt putin mai departe. Unele sunt complet amenajate, cu umbre si sezlonguri de închiriat, iar altele sunt ascunse si mai greu accesibile turistilor. Cu cat turistii se indeparteaza mai mult de oras, cu atat vor intalni mai multe golfuri care alterneaze intre stanci frumoase si joase si pesteri spectaculoase.

Top plaje in Monopoli, Puglia

  • Porta Vecchia este un mic golf situat la poalele zidurilor fortificate ale orasului din secolul al XVI-lea, iar din centrul istoric este cea mai usor de gasit. Turistii au practic la dispozitie o fasie de nisip care curge sub zidurile antice, zona la care au acces liber. Fara doar si poate, aceasta este o locatie foarte pitoreasca, care are si o promenada minunata.
  • Plaja Porto Bianco este usor accesibila de pe sosea, existand insa si o poteca special amenajata pentru biciclete. Plaja este de fapt un mic petic de nisip ascuns printre rocile joase, cu restaurante la ambele capete. Exista chiar si un bar pe drum cu fata spre golf, imaginea fiind una cu adevarat spectaculoasa.
  • Porto Rosso este o mica plaja din sudul Monopoli, pozitionata imediat dupa Porto Bianco. De-a lungul marginii sudice a plajei, exista ziduri mari de stanca si o portiune mare de pamant unde turistii pot sta si de unde au acces direct la mare. Zona este deservita de un mic mic bar frumos amenajat unde exista muzica si bauturi de tot felul.
  • Carla Susca este un golf foarte mic, dar usor accesibil. In jur exista o lunga intindere stancoasa unde turistii se pot relaxa si pot face plaja sau pot merge in apa. Zona este ideala pentru o iesire relaxanta cu prietenii.
  • Calamarena este probabil una dintre cele mai frumoase plaje de pe coasta de sud a Monopoli fiind descrisa drept o intindere „intacta” si „salbatica”. Cei care prefera zonele putin mai retrase, se vor bucura aici de clipe linistita unde se vor redescoperi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.