Ce spune alegerea animalului de companie despre personalitatea voastra

Vile Corbeanca
Mansarda sau pod – avantaje si dezavantaje
august 28, 2018
Coroanele dentare – avantaje si dezavantaje
septembrie 11, 2018

Ce spune alegerea animalului de companie despre personalitatea voastra

personalitate animalele de companie

In functie de personalitate si stil de viata, fiecare dintre voi alegeti drept animal de companie diverse vietuitoare. Cu totii ne dorim ca dupa o zi de munca obositoare, sa ne intampine acasa un animal devotat, bucuros ca in sfarsit sa ne vada.

Fiecare vietuitoare este diferita in felul ei, deci exista una pentru fiecare iubitor de animale.

Persoanele pline de energie, care prefera activitatile in aer liber si nu cele in casa, vor alege un animal care sa raspunda acestor nevoi si care dispuna de aceeasi energie. In schimb, persoanele care prefera activitatile in casa, cum ar fi sa citeasca o carte in timpul liber, vor alege un animal care sa se muleze pe acest stil de viata, cum ar fi un catel mic sau o pisica.

Pisici, catei, pasari, animale acvatice sau reptile, fiecare va defineste in totalitate personalitatea, in functie de alegerea pe care ati facut-o. Majoritatea persoanelor au un tip de animale de companie pe care il prefera, iar in urma studiilor au fost determinate anumite caracteristici umane specifice fiecarei preferinte.

Cainii sunt cel mai des alesi de catre oameni, mai ales pentru capacitatile de socializare pe care acestia le au si pentru ca isi exteriorizeaza atat de bine sentimentele pe care le au pentru stapan. S-a dovedit ca persoanele care aleg cainii drept animale de companie sunt mult mai extrovertiti, mai agreabili, mai constiinciosi si ca este mai distractiv sa ai in preajma o persoana care prefera cainii, decat cele care prefera restul animalelor. De altfel, vazand toti acesti oameni cu cateii la plimbare, pe plaja, la surf si in orice imprejurare, putem intelege de ce.

Al doilea cel mai popular animal de companie sunt pisicile, aceste animale pline de atitudine. Studiile arata ca detinatorii de pisici sunt mai creativi si mai aventurosi. De asemenea, aceste persoane tind sa fie niste prieteni buni, de nadejde, dar si sensibili.

Persoanele care prefera reptilele sunt cei mai excentrici. Reptilele nu au nevoie de la fel de multa atentie cum au cainii si pisicile, de aceea aceste persoane sunt cele mai independente. De asemenea, s-a dovedit ca cei ce prefera reptilele au simtul umorului cel mai slab dezvoltat.

Cei ce prefera pasarile drept animal de companie, sunt in totalitate, diferiti de iubitorii de caini si pisici. Se spune ca iubitorii de pasari sunt mult mai sociabili si mai expresivi decat restul detinatorilor de animale.

Un animal de companie este reflectia personalitatii voastre si un membru al familiei, deci asigurati-va ca alegeti un animal compatibil cu voi, care ulterior va va deveni partener pentru urmatorii ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.