De ce sa nu fumezi in interiorul unei masini de inchiriat?

haine din blana naturala
Intretinerea corecta a unei veste de blana naturala
septembrie 11, 2020
limbaj copii
Exercitii pentru stimularea limbajului la copii
septembrie 22, 2020

De ce sa nu fumezi in interiorul unei masini de inchiriat?

masini de inchiriat din Otopeni

Fumatul este un viciu pe care foarte multi conducatori auto il au si il practica in voie, oriunde si oricand. In cazul unei masini de inchiriat din Bucuresti, conducatorii auto sunt sfatuiti sa nu fumeze si sa nu consume alimente sau chiar bauturi care pot pata bancheta. Desi o multime de soferi au aceste obiceiuri, unii renunta la ele doar atunci cand sunt obligati. Evitarea fumatului in cadrul unei masini inchiriate prin intermediul site-ului Inchirieri-Masini.ro este o decizie de bun simt a conducatorilor auto care le poate imbunatati chiar si starea de sanatate.

Fumatul in interiorul unei masini de inchiriat din Bucuresti – concentratia de substante cancerigene este imensa

Nu numai in interiorul unei masini de inchiriat din Otopeni, ci si in interiorul oricarui autoturism, concentratia de substante cancerigene rezultate din fumul de tigara este foarte mare, fiind un spatiu inchis si foarte mic. Concentratia de particule cancerigene din aer este de 606 milinomi pe gram atunci cand masina se deplaseaza cu o viteza de 100 km/h cu geamul deschis. Cu cat viteza este mai mica, cu atat concentratia creste, iar pasagerii sunt expusi unei cantitati imense de substante cancerigene.

Masini de inchiriat din Bucuresti | masini de inchiriat din Otopeni | Inchirieri-Masini.ro

masini de inchiriat din Bucuresti

Nu ajuta pornirea aerului conditionat in masina de inchiriat in care se fumeaza

Aerul conditionat nu ajuta in masina in care se fumeaza, deoarece concentratia de particule cancerigene creste la 1394 de milinomi de gram pe metrul cub. Repunerea aerului in circulatie rezulta o valoare de trei ori mai mare. O expunere zilnica la un astfel de aer imbacsit are consecinte puternice asupra organismului.

Va expuneti copiii fumului de tigara si fumatului pasiv

Fumatul in masina de inchiriat in care se afla copii mici sau femei gravide este cu atat mai periculos, cu cat copiii sunt foarte vulnerabili la fumul de tigara si pot acuza ameteli, stari de rau si alte probleme de acest fel. O dovada de iresponsabilitate crasa fata de copii si de lipsa de respect fata de compania de inchirieri este reprezentata de fumatul la volan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.