Intretinerea corecta a unei veste de blana naturala

Esti in cautarea unor carti ieftine pentru dezvoltare personala?
septembrie 1, 2020
masini de inchiriat din Otopeni
De ce sa nu fumezi in interiorul unei masini de inchiriat?
septembrie 17, 2020

Intretinerea corecta a unei veste de blana naturala

haine din blana naturala

Pentru a rezista in aceeasi forma pe termen lung, ingrijirea unei veste de blana trebuie sa se faca luand in considerare anumite aspecte, in mod constant. Pentru ca achizitionarea unui astfel de obiect vestimentar inseamna totodata o investitie costisitoare, grija fata de acesta va fi sporita, tinand cont de sfaturile specialistilor. In acest fel, vesta va putea fi imbracata multi ani de la achizitionare, avand aceeasi calitate.

Site-ul CarolinaDesign.ro cu magazin fizic in Timisoara comercializeaza de peste 30 de ani veste de blana naturala de cea mai inalta calitate, cu privire la care recomanda tehnicile esentiale de ingrijire.

In ce consta ingrijirea unei veste de blana pe termen lung

Pastrarea corecta a vestei de blana in dressing este esentiala. Vesta nu trebuie acoperita cu husa confectionata din plastic, ci mai degraba trebuie depozitata intr-un loc aerisit. In acest fel, mirosul obiectului vestimentar va fi intotdeauna unul proaspat.

De unde provine, insa, mirosul neplacut atunci cand are loc acoperirea pe termen lung a unei haine din blana naturala cu plastic?” – este intrebarea de pe buzele majoritatii femeilor care detin o astfel de haina in dressing. Specialistii explica prin faptul ca hainele sunt tratate chimic in procesul de confectionare cu substante care odata ce petrec mult timp in spatii inchise, inconjurate de plastic, emana mirosuri neplacute. Este bine de stiut, insa, ca o haina de blana care are un miros neplacut mai poate fi inca salvata fiind lasata cateva ore in aer liber.

Veste de blana | haine din blana naturala | CarolinaDesign.ro

veste de blana

Aerisirea hainelor cel putin o data pe luna afara, pret de cateva ore, este esentiala. In acest fel se elimina mirosurile date de corpurile in care sunt depozitate si obiectul vestimentar va avea un miros proaspat in permanenta.

In situatiile in care mirosul nu poate fi scos din hainele de blana prin aceasta metoda, va fi nevoie de serviciile unei firme specializate. Curatarea cu orice fel de solutie sau chiar doar cu apa a acesteia, acasa, va duce la degradarea aspectului sau. Nu doar curatarea sa este un proces dificil, dar si uscarea, care trebuie facuta in mod natural, fara aparatura cu aer cald.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.