Esti in cautarea unor carti ieftine pentru dezvoltare personala?

tratament angina pectorale
Angina pectorala: factori de risc, tratament si profilaxie
august 31, 2020
haine din blana naturala
Intretinerea corecta a unei veste de blana naturala
septembrie 11, 2020

Pentru persoanele aflate in cautarea unor carti pentru a umple rafturile goale ale bibliotecii de acasa, anticariatul online Printre Carti este locul potrivit: carti ieftine din toate domeniile, gata de a fi „devorate” de privirea scrutatoare a oricarui bibliofil.

Dezvoltarea profesionala in contextul actual

In ultimele cateva luni, planurile pe termen lung ale populatiei au fost complet date peste cap: multe persoane si-au pierdut locul de munca, scoala s-a desfasoara in mediul online si multi tineri absolventi nu isi pot gasi un post stabil pe piata muncii. Asadar, cei de la PrintreCarti.ro vin cu o recomandare pentru persoanele care isi doresc sa aiba parte de o ascensiune in ceea ce priveste cariera sau sa aduca un plus afacerii pe care o detin: „Cititi!”

Top 3 carti ieftine de dezvoltare profesionala

Cele 21 de calitati ale liderului, John C. Maxwell – Autorul, cunoscut în aria oratoriei, decide să ofere cititorilor șansa de a se familiariza cu esențialele principii pe care trebuie să le stăpânească individul axat pe leadership. Acesta le numește „legi”, așadar posedă caracter de adevăr general valabil și nu sunt incluse numai în afaceri, ci și în alte arii, precum familia, arta, divertismentul sau educația.

Fara limite.Cum sa iti atingi potentialul maxim, John C. MaxwellPentru îmbunătățirea capacităților personale, acesta recomandă următoarea prescripție: CONȘTIENTIZARE + ABILITATE + ALEGERI. Aceste trei elemente, însumate, dau naștere RANDAMENTULUI. Care este supremul vis ce nu vă dă pace nici măcar o secundă? Ce vă doriți să încercați de-atâta amar de vreme? Țintiți cât mai sus!

Carti ieftine | Printre Carti | PrintreCarti.ro

carti ieftine

Arta de a negocia. 184 reguli speciale care te ajuta sa devii imbatabil in orice disputaAutorul recunoaste faptul ca la baza carierei sale de succes s-au aflat si se afla intrebarile, folosindu-se de acestea pentru a invata lucruri noi si pentru a se dezvolta, pentru a stabili relatii de comunicare si pentru a se automotiva. Cum ar trebui sa arate debutul unei cariere in leadership? Ce trebuie sa stim? Cum ii faci pe cei din echipa pe care o conduci sa fie mai buni? Indiferent de treapta pe care va aflati in prezent, aceasta carte vi se adreseaza!

Indepartarea de o etapa stagnanta este determinata de un pas inainte. Este timpul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.