Etapele implantului dentar

Masini de inchiriat Otopeni
Trei sfaturi esențiale pentru o vacanță reușită
noiembrie 16, 2017
Cabinet stomatologic Bucuresti
Cand stii ca este timpul sa porti un aparat ortodontic?
noiembrie 29, 2017

Etapele implantului dentar

Preturi implanturi dentare

In mare parte, oamenii aleg un implant dentar pentru a inlocui dintii lipsa sau ca si suport pentru alte lucrari dentare. Spre deosebire de alte optiuni de inlocuire a dintilor, pentru montarea pivotului de titan in osul maxilar trebuie intrevenit chirurgical. Iata la ce ar trebui sa va asteptati inainte, in timpul si dupa aceasta procedura relativ minora.

Procedura nu este mai complicata decat o extractie dentara, insa aceasta depinde, in ultima instanta, de o planificare prealabila foarte atenta. Utilizand diagnosticare prin radiografie, se va pregati un ghid precis de interventie care va fi util pentru localizarea celei mai bune pozitii de plasare a pivotului pentru un succes total. De asemenea, va fi necesara verificarea volumului osos al maxilarului pentru ca medicul implantolog sa aiba siguranta ca exista o cantitate suficienta de os care va sustine implantul. In cazul in care osul maxilar nu este suficient, posibil sa aveti nevoie de interventii suplimentare.

Procedura propriu-zisa incepe, desigur, cu anestezie locala pentru amortire. Accesul la os se face prin gingii, creand un mic canal a carui dimensiune va fi largita pana va putea gazdui implantul. Apoi se scot implanturile din ambalajul lor steril si se instaleaza imediat in canal. Dupa confirmarea pozitionarii corespunzatoare, se vor inchide tesuturile gingivale peste imlpant pentru protectie in timpul vindecarii.

Pentru ca totusi s-a produs o perturbare locala la nivelul maxilarului, veti experimenta un minim disconfort dupa ce efectele anesteziei vor trece. Pentru evitarea acestui disconfort, dar si pentru prevenirea infectiei, medicul va recomanda medicamente antiinflamatoare si antibiotice. In urmatoarele saptamani, pivotul de titan care este foarte prietenos cu oasele, se va fixa din ce in ce mai bine in noul mediu. In tot acest timp, in laboratorul de tehnica dentara va fi creata coroana dentara permanenta care va fi montata peste pivot. I se va da un aspect dupa cromatica si caracteristicile dintilor naturali ai pacientului. Procesul de implantare va fi complet doar in momentul in care se va instala si coroana, iar zambetul dumneavoastra va fi cel mai bun feedback pentru echipa care a lucrat.

Implanturi dentarewww.dentalcrownhealth.ro

Daca doriti mai multe informatii despre preturi pentru implanturi dentare, nu ezitati sa faceti o programare la Dental Crown Health. Puteti afla multe informatii rasfoind pagina web www.dentalcrownhealth.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.