Laptopuri refurbished sau laptopuri second-hand? Ce sa alegi?

stres adolescenți
Cauze frecvente de stres la adolescenti
noiembrie 18, 2021
caracteristici placa retea
Ce este placa de retea si care este procedul de mentenanta al acesteia?
noiembrie 30, 2021

Laptopuri refurbished sau laptopuri second-hand? Ce sa alegi?

laptopuri second hand

Laptopul este unul dintre gadgeturile care sunt cele mai folosite de oamenii moderni, iar acest lucru se datoreaza mobilitatii pe care aceste o ofera. Astfel ca cei care au nevoie de un astfel de gadget, dar pentru care au alocat un buget limitat au posibilitatea de a alege din gama de laptopuri refurbished sau second-hand, ale caror preturi sunt foarte accesibile.

In plus, oferta de astfel de produse de pe piata este una foarte mare, astfel incat indiferent de cat de mic ar trebui sa fie pretul sau cat de performant sa fie laptopul, orice individ sa isi poata gasi gadgetul potrivit sau dorit. Dar ce pot alege acestia dintre laptopurile refurbished sau cele second-hand si de ce?

Laptopuri refurbished vs. laptopuri second-hand

Multi oameni pot confunda cele doua tipuri de laptopuri, insa desi una dintre putinele asemanari dintre acestea este faptul ca au fost folosite initial, diferentele dintre ele sunt mult mai multe.

Este important ca oamenii sa cunoasca prin ce se diferentiaza laptopurile second-hand de cele refurbished, pentru a putea face cea mai buna alegere pentru ei.  Prin urmare, cele mai importante caracteristici care fac diferenta dintre cele doua categorii de astfel de produse sunt:

Laptopuri second-hand | Laptopuri refurbished | It-Sh.ro

laptopuri refurbished

  • laptopurile refurbished sunt vandute de magazine specializate, in timp ce laptopurile second-hand pot fi vandute si de persoane fizice;
  • laptopurile refurbished sunt din generatii mai noi si sunt mai performante, mai ales ca initial trec printr-un proces de verificare si reconditionare, pentru a fi la standardele producatorului acestora;
  • in general, produsele refurbished beneficiaza si de faptul ca au preinstalat un sistem de operare, putand fi astfel folosite imediat;
  • de asemenea, laptopurile refurbished beneficiaza si de garantie, ceea ce nu se poate spune despre cele second-hand, mai ales cele vandute de persoane fizice.

Un avantaj de care se pot bucura cumparatorii este acela ca pot cumpara gadgeturile dorite dintr-un singur loc, si anume magazinul online It-Sh.ro, indiferent pentru ce tip de laptopuri opteaza. Astfel au si garantia ca primesc produse performante si functionale, precum si ca pretul este unul dintre cele mai bune din piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.