Ecomedical.ro ofera aparatura medicala performanta la preturi corecte

cauze uscaciunea gurii
Uscaciunea gurii: cauze, simptome si tratament
noiembrie 2, 2017
Masini de inchiriat Otopeni
Trei sfaturi esențiale pentru o vacanță reușită
noiembrie 16, 2017

Ecomedical.ro ofera aparatura medicala performanta la preturi corecte

ecografe

Instrumentele si aparatura medicala utilizate in ingrijirea moderna a bolnavilor sunt azi foarte sofisticate si costisitoare. Mentinerea acestora in stare buna de functionare poate deveni dificila, mai ales daca spitalele sunt situate in locuri unde exista putine servicii de sprijin din partea producatorilor sau a furnizorilor. Aceste elemente pot sa nu functioneze, in mod neasteptat, iar timpul de nefunctionare rezultat poate compromite diagnosticarea si siguranta pacientilor.

Pentru mai multe detalii despre aparatura medicala performanta, accesati ecomedical.ro

Un fapt important in ceea ce priveste echipamentele si aparatura medicala este ca atunci cand sunt fabricate de firme bine cotate si furnizate de dealeri fiabili, rareori nu functioneaza, cu conditia sa fie intretinute asa cum este descris in manualul de utilizare. Un aparat medical este probabil sa nu functioneze atunci cand este configurat pentru prima data, adesea din cauza unor deficiente in instalare, utilizare sau manipulare a acestuia. Din acest motiv, majoritatea producatorilor ofera de obicei un contract de garantie gratuita pentru primul an. Acestea ar trebui utilizate frecvent in aceasta perioada, deoarece, orice functionare defectuoasa, oricat de banala este, ar trebui sa fie adusa in atentia furnizorului si rectificata imediat.

Se crede, in general, ca medicii si / sau personalul auxiliar care utilizeaza un aparat medical, precum ecografe, audiometre, EKG, vor avea grija de el, dar acest lucru nu poate fi intotdeauna adevarat. Pacientul este preocuparea principala a medicilor sau a personalului auxiliar. Daca exista un conflict, ingrijirea pacientului va avea prioritate – deci ingrijirea aparatelor medicale va fi pe un loc secundar. De asemenea, unele echipamente sunt prea complexe pentru o persoana care nu este instruita tehnic.

Responsabilitatea acestei persoane este de a se ocupa de cativa pasi: sa il activeze sau sa il dezactiveze si sa parcurga meticulos toate etapele stipulate inainte de a fi gata pentru utilizare de catre medici si personalul auxiliar. Acest lucru usureaza considerabil volumul de munca al medicilor – in acest fel, medicii pot acorda intreaga atentie procedurii si pacientului. Cand se incheie o procedura, medicii si personalul pot fi obositi. Oprirea aparatelor medicale in secventa sugerata de producator este responsabilitatea persoanei instruite tehnic.

Pe site-ul EcoMedical.ro gasiti spre vanzare o serie de instrumente medicale, deosebit de utile in clinici si spitale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.