Tratarea urgentelor stomatologice

achizitionare locuinta
Este o persoana pregatita sa cumpere o casa?
decembrie 28, 2017
ulcer
Care sunt plantele care va ajuta daca suferiti de ulcer
ianuarie 18, 2018

Tratarea urgentelor stomatologice

Urgente stomatologice

Urgente de orice fel pot avea loc oricand, in orice loc, fara niciun avertisment. Cu toate acestea, urgentele dentare intra intr-o categorie de situatii care provoaca ingrijorare deosebita pentru noi toti. Multe urgente stomatologice nu sunt ca alte tipuri de urgente deoarece necesita o atentie speciala si un tratament special adaptat fiecarui caz particular.

O durere de dinti poate fi cauzata de o varietate de probleme, dar un lucru important de stiut este acela ca atunci cand aveti o durere de dinti, ceva nu este bine. Solutia ideala pentru tratarea durerii de dinti este de a ajunge la medicul dentist cat mai curand posibil, astfel incat problema sa fie depistata in timp util, iar durerea sa fie tratata usor. Cu toate acestea, vizita la medic nu este posibila imediat, iar pana la data programarii s-ar putea sa fie nevoie de cateva remedii antidurere. Cel mai bine ar fi ca atunci cand sunati pentru programare sa solicitati sfaturi cu privire la ce puteti administra pentru a face durerea suportabila.

Aproape orice, in afara de alimentele moi, poate provoca fisuri sau rupturi ale dintilor. Daca se intampla acest lucru, programati-va la stomatolog pentru a remedia problema. In caz ca aveti de gand sa stati acasa, mai ales daca nu doare, aflati ca acea zona fisurata sau crapata este locul preferat al bacteriilor, loc in care este foarte posibil sa apara o carie care sa va afecteze intreg dintele.

Mai grav decat fisurarea, este caderea dintilor in urma unei traume. Nimic nu ramane de facut decat sa va prezentati la cabinetul stomatologic, asa cum este Plaza Dent, pentru un tratament adecvat. Pana ajungeti la cabinet, clatiti cu apa si evitati sa atingeti radacina cu mana pentru a evita contactul cu microbii. Daca este posibil, aplicati un tifon steril in zona afectata pentru a controla sangerarea!

Ortodontie sector 6 | plazadent.ro

Plaza Dent este locul ideal pentru rezolvarea urgentelor stomatologice dar si pentru alte tipuri de interventii stomatologice. Daca doriti un aparat dentar ieftin, implant dentar, albire sau detartraj, echipa medicala de la Plaza Dent va sta la dispozitie cu cele mai bune servicii stomatologice din oras. Pe site-ul plazadent.ro veti gasi o multime de detalii, accesati si va informati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.